lauantai 1. syyskuuta 2012

Heei kaikille taas (----:

          Minulla on oikein tylsä elämä, joten ajattelin tänäänkin tänne kirjoittaa. Tosiaan alussa, nyt kun olen kipeänä, niin saatan hieman useammin jopa kirjoitella tänne kun ei minulla muutakaan tekemistä ole. Mutta jos se jossain vaiheessa vähenee, niin yritän pitää sen edes siinä että muutaman kerran viikossa kirjoittaisin jotain pientä edes. 

      Tänään ei oikeastaan ole tapahtunut mitään, ajattelin hetken videopostauksen tekemistä, mutta totesin että se on hieman hölmöä näin alussa blogin tekemistä, eikä minulla mitään erityistä sanottavaa itseasiassa edes olisi ^^''. Joten jäi sekin toistaiseksi tekemättä. Lisäksi olen laulanut tänään yllättävänkin paljon, miksi ääneni nyt onkin aivan rikki, kun ei se tämän flunssani takia kestäisi sitä että laulan useamman tunnin. Ja paskaksihan se menikin, mutta silti oli ihan mukavaa laulaa, ehkä odotan että tämä ääneni paranisi kunnes aloitan uudelleen laulamaan. 
      Jos laulusta hiukan lisää puhuisi, niin  veljenikin kävi hieman illemmalla täällä, nyt on tosin jo lähtenyt, mutta kyllä hän täällä muutaman tunnin oli. Puhuimme hetken, en edes muista kunnolla mistä sillä ohitin sen keskustelun lähes täysin, kai kameroista tai jostain vastaavasta? Sekä tästä blogistanikin tuli hiukan puhuttua. Lisäksi molempien päähän vilahti mielestäni hiukan hupsu ajatus, että kun ääneni palautuu ennalleen enkä olisi enää kipeä, niin voisimme yhdessä tehdä jonkun sortin coverin. Sillä olen itsekseni jo hetken aikaa coverien tekoa miettinyt ja nyt saisin kitaran sinne taustalle. Mitä mieltä olisitte asiasta? Tietenkin laittaisin ne kaikki youtuben kautta tännekkin näytille ja kenties muuallekkin. Kun veljeltäni tosiaan mikinkin saisin ja hän tietää hieman enemmän noista äännitys jutuista ^^. 

    Samalla kun tuosta puhuimme rakkaani tuli jälleen mieleeni, onhan hän siellä nytkin, mutta tuolloin tajusin kuinka nopeasti sitä osaakaan ikävä tulla. Olihan hän täällä vähän aika sitten melkein viikon sairastuttuaan. Siksi kai odotankin traconia sen verran paljon , sillä tiedän näkeväni hänetkin  ♥ Lisäksi mieleeni tuli myös se, että haluaisin tehdä rakkaani, Rikun kanssa mielelläni myös jonkun coverin kenties joskus, vaikka lauluni äännittäistä hiukan olenkin ujostellut. Sillä osaahan tuokin laulaa aivan älyttömän hyvin, rakastan hänen ääntään, ja voisin kuunnella sitä ties kuinka kauan (ties kuinka kliseiseltä tuo kuulostaakaan , mutta totta on) Lisäksi hän osaa soittaa myös todella ihanasti pianoa ♥ Jotenkin muutenkin huomaan että olen ties kuinka kauan aikaa sitten rakastunut siihen soittimeen, ja nyt vielä oma rakkaani sitä soittaa (----: purrr. Katsoo nyt tuleeko näistä mitään, ,mutta ainakin ajatuksissa olisi, ja jos ketään kiinnostaa niin voisin ainakin yrittää. 


Ai niin, lisäksi sain tänään ilman mitään syytä uuden hammasharjan (---: Ei ole mitenkään oleellinen asia, mutta se on vihreä ja suloinen ja ihan tyhmä. Isälleni sitten jätin sen pinkin harjan :''D. Ja aamummasta taisin jopa tehdä jotain ruokaa itselleni, olkaa ylpeitä , söinkin sitä hieman, en kauheasti mutta hieman kuitenkin.

Tämä on ehkä hieman vanhempi kuva, meistä. Hiukseni olivat tuohon aikaan vielä punaiset hih <: . Ikävöin sinua todella paljon rakas. Ja huomasin tänään olevani hyvinkin hellyyden kipeänä. Täällä minä sitten yksikseni halailin hänen toppiaan, ja tuituilin hänen kuvilleen. Toivon että päiväsi, tai muutenkin teidän ihmisten päivä on mennyt hyvin. Itseasiassa oma päiväni on mennyt loppujen lopuksi yllättävän hyvin, huomaan hyvin oudolla tavallani olevani hetkittäin jopa hiukan onnellinen tänään. Ehkä se vain on siitä koska olen rakastunut, tai siitä kun eilinen iltani ei mennyt aivan niinkuin olisin toivonnut, niinkuin ei tämä aamukaan. En silti voi sanoa että huono päivä olisi ollut. Se on itseasiassa tosi outoa, en tiedä voinko sanoa edes pitäväni siitä, ainakaan kun olen yksin, se vain on todella todella outoa..... tänään on ollut sekava päivä ehkä sanon niin... 

Iltani ei tosiaan mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, tai oikeastaan yöni, sillä en tiedä taisin saada jälleen jonkin sortin ahdistus/hengenahdistus kohtauksen. Menin kai sitten vain kaappiini istumaan ja tärisin siellä aikani, taisin uupua siitä todella sillä nukahdin sinne, nukuin siellä sitten muutaman tunnin, vaikken voi sanoa että mitenkään hyvin pienessä kaapissa sainkaan nukuttua. Herätessäni kello taisi näyttää jotain puolineljää, olin sinne yhden jälkeen mennyt, en tosin heti tietenkään nukahtanut. Vilkaisin kännykkääni, "ei viestejä" minua ei siis tuolla aikaa oltu kaivattu. Avasin pimeän kaappini oven ja nousi ylös, häntäluuni oli kipeähkö,ja raahauduin väsyneenä tällä kertaa sänkyni puolelle. Katselin jonkin aikaa kattoani, saamatta unta, mutta viimein kai vajosin hyvin levottomaan uneen, ja nukuin siihen kymmeneen asti, ilman ainakaan kunnollisia heräämisiä, hyvin levottomasti tosin. Siksi hiukan väsynyt ehkä tänään olenkin ollut. 

Aamusta tulin puhuneeksi erään ystäväni kanssa, ja linkkasi minulle tämän sivuston : 
                                                                        lukekaa tämä ensin >8(

Ehkä kirjoitan jotain omaakin mielipidettäni siitä, vaikka onneksi tuo ystäväni olikin löytänyt toisen kirjoituksen missä puhuttiin tuosta oikein rakentavasti, Halutessanne voin senkin toki linkittää. Mutta niinkuin tuosta luultavasti useakin on sitä mieltä. Että kyseinen mies, ei perustele syitään ollenkaan rakenravaksi ja tuota todella voisi kutsua jo haukkimiseksikin. Lisäksi siitä huomaa kuinka hän pilkkaa tuossa omalla tavallaan erillaisuutta, ja haluaa kenties että kaikki naiset olisivat stereotypisiä kotiäitejä ruskeilla hiuksilla, ja siivoaisivat kotia, ja tekisivät ruuan valmiiksi miehen tullessa kotiin. Eihän sitä tuossa suoraan sanotakkaan mutta minulle vain tuli sellainen käsitys. Lisäksi useaan kertaan haukutaan naisia, prostitoiduiksi tai vammaisiksi. Ensinnäkään vammaisuutta mielestäni ei tälläisessä tilanteessa saisi edes käyttää, koska oikeasti vammaantuneet ihmiset hyvin harvoin voivat vammalleen mitään, ja tuo loukkaa naisten lisäksi omalla tavallaan myös heitä. Lisäksi jos minun mielipiteestäni puhutaan (tietenkin se on vain minun mielipiteeni) niin tasa-arvoisesti sekä naiselle että miehelle sopii tatuointi, jos sen vain osaa valita oikeaan paikkaan. Tosin mielestäni kukavain saisi näyttää siltä miltä itse haluaa. Itse ainakin henkilökohtaisesti pidän hyvin paljon tatuoinneista, ja toiveissa olisi joskus hankkia jonkin lainen pieni, luultavasti lintu joka lentäisi ulos koristellusta häkistä. Ihan vain vapautta kuvaamaan, ja sitä että haluaa vapauden vaikka se olisikin hieman vaikeampaa saada, eikä reitti olisi aivan helpoin tai kaunein toisinkuin niinsanotusti sen "häkin kautta" Siksi luultavasti haluaisin linnun myös hiukan haavoittuneeksi. Tietenkin jos ajatukseni lähtee aikuisena pois, niin en ota sitä tatuointia sillä tiedän että niissä olisi hyvä miettiä tarkkaan, mutta jokainenhan tekee valintansa. 
Lisäksi tuossa kirjoituksessa mainitaan siitä kuinka tatuointi rumentaisi naista, tai nainen ottaisi tatuoinnin siinä toivossa että näyttäisi paremmalta, vaikka näyttääkin huonommalta ja rumalta. Tuon väitteen haluaisin itse ainakin kumota. Sillä uskon että jokaisella on oma syynsä siihen miksi haluaa tatuoinnin, tasapuolisesti niin miehillä kuin naisillakin, kyllä mekin jotain ajattelemme vaikka toisin ajattelisittekin :---D. Tietenkin joku saattaa ottaa sen tatuointinsa ulkonäöllisistä syistä. Mutta mitä helvetin väliä sillä muka on? Varsinkin jos se näyttää hyvältä. Niinkuin useinmiten minusta ainakin. Lisäksi ainakin itse ajattelisin että tatuoinnit kertovat itseluottamuksesta, ja siitä että osaa olla erillainen. Vaikkei enää 2012 vuonna se niin erillaista olekkaan mutta silti. Pitää tähän loppuun vielä mainita, että huomaavatko muutkin, kuinka kirjoittaja puhuu naisista kuin tavarasta tuossa mielipidekirjoituksessa.
Voisin kai tätäkin tekstiä jatkaa pidempään, mutta uskoisin että se alkaisi pian muuttumaan entistäkin sekavammaksi. Joten ehkä olen sanonut sanottavani. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla teidänkin mielipiteitänne < : 

Kai menen pesemään meikkini pois, joten heihei kaikille ja halit. Tänään ollut jollain tapaa jännä päivä, aamulla vielä ahdisti, mutta kai voisin sanoa että iltaapäin kääntynyt ihan mukavaksi. Ei tämä elämä niinpahaa olekkaan, sen kai tajuaa aina välillä. Ja koska melkein kokoajan oloni onkin masentunut, tämä päivä tuntui oudolta sillä minun ei ollut niin huono olla. En tiedä edes onko se hyvä vai huono, outo vain. 

lopuksi vielä muutama kappale <: joita tänään olen kuunnellut. 


    

 tätä lauloinkin muutaman kerran <: Totesin että Secondhand Serenadea on erittäin mukava laulaa~



jostain syystä rakastuin tämän ihmisen covereihin 

Uskoisin että huominen vaihtoehtoisesti menee todella huonosti, tai sitten yöni, mutten jaksa ajatella sitä nyt.En minä osaa olla onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti